03-07-07

Na actie komt reactie

Niet enkel in de natuur, in de scheikunde , maar ook in de zakenwereld is er een wet die zegt dat na Actie een Reactie komt.

Hier dus ook.

gotmilk2

 

Zijn er mensen van de directie - someone, somewhere in Afrika- verschrokken van de impact van deze blog?

Werd een leveraarsdelegatie bij Danone dan -nog- niet serieus genomen?


Men ziet waarschijnlijk ook dat het bezoekersaantal razend snel stijgt en dat haast elke leveraar deze blog leest -vlot 200 per dag!
Alleszins bereiken we op deze manier onmiddelijk en iedereen, zo blijkt...

Want ....we krijgen we zonet de melding binnen  'van 'ver weg', van de directie', dat men 'alsnog overweegt om 'terug te komen' op de 'vrijdagbeslissing' en 'optie 5' hierdoor terug in zicht komt!
Helaas pindakaas!

Alleszins zal -gezien het besluit van de leveraarsvergadering maandag, om nog enkel om de volledige eis van 2.5 euro /100 l.te gaan- , het niet mogelijk zijn om uberhaubt nog één van de 5 opties te kunnen kiezen.

Ook wel gek, dat men dan daarvoor niet terug  'naar de Danone-prijzencommissie' moet om 'overleg', als het 'spant'... of zijn die mee op safari?

Zeker zullen -van onze kant de koppen terug bij elkaar gestoken worden, om de zaak in overweging te nemen en de gesprekken te hervatten.

Wordt dus .......vervolgd.

 

Spijtig genoeg worden één van de 12 delegatieleden (iemand uit Lubbeek)  in een adem ook bedreigd om bij hem geen melk meer komen op te halen, een chantage die....zeer bereurenswaardig is.

We mogen duidelijk stellen dat, mocht dit voorvallen, we hem, het slachtoffer -van het algemeen belang- zeker niet in de steek laten en dat er 'onmiddelijk en massaal' gereageerd zal worden door de leden.
Vanaf dan wordt er enkel nog met
GROTE en RODE LETTERS GESCHREVEN.
Hou deze blog dus dagelijks in de gaten.

belt

Vrij vertaald; 
Hela!!. Geen slagen onder de gordel, eh,!

Het 'niet meer ophalen van de melk van een onze de delegatieleden als 'pressiemiddel' , is voor onze lezers wel het nadenken waard....


 

23:19 Gepost door Danoon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.