14-07-07

Melk , goed voor het hart !

Uit een nieuwe studie blijkt dat een halve liter melk per dag de hartaandoeningen drastisch kan doen verlagen.
http://www.vilt.be/nieuwsarchief/detail.phtml?id=14369


Mogelijks een nieuwe markt voor 'functional foods'?
Danone is vandaag sterk in zuiveldrinks, die wat sommigen 'overdreven luxe' noemen, maar wel grandioos vlot in de markt liggen, en die doorgaans onder de noemer 'functional foods' door het leven gaan.
Terwijl Actimel zorgt voor een goede weerstand
( werk elke dag aan je weerstand met het nieuwe actimel 8-pack ! )zorgt Activia  voor een goede  "vooruitgang van de achteruitgang"  ( Activia bevordert ook úw darm-transit!.. )  en  het recentste Essensis dat zorgt voor "de voeding van je huid van binnenuit"  (' Je ziet van buitenuit wat Essenssis van binnenuit, voor je doet ! ! !), zijn er -nu dankzij deze studie- wel mogelijkheden om geneeskrachtige voordelen toe te wijzen aan een of ander gesuikerd karnemelkje; 'dat goed is voor je hart en bloedvaten'.

 

We zien het al gebeuren; de Danone-omzet dan neemt nog meer toe en de winsten durven zelfs niet meer op de 'Board of Direction' (RvB)  gebracht te worden, zodat Danone verplicht zijn om ook een deel van de koek te spenderen aan een eerlijke melkprijs.
Zo laat de Danone/DHR directie, haar goed hart zien, én is (grandioos zeker dat dit geattesteerd wordt als effectief bewezen geneeskrachtigheid) bij deze, het nut van het product wetenschappelijk bewezen!      We zien het al voor ons;

 

heartbeat


'Heartbeat' van Danone

 


Drink elke dag een 'Heartbeat' yoghurt, het maakt je menselijker en hartelijker!
Heartbeat , voor alle mensen met een hart!
Nieuw! Nu ook Heartbeat,
met de kleur van rode biet!
Je gierigheid verdwijnt in het niet,
met uw dagelijks potteke 'Heartbeat'!

Hart-elijk dank.

09:37 Gepost door Danoon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.