03-08-07

Duurzame ontwikkeling/ Sustainable development..

We vernemen dat de Danonedirectie op het overleg eiste dat de delegatie 'afstand neemt' van de blog die rond Danone werd opgezet.

Uiteraard is het te verwachten dat men liever sociale vrede heeft onder de aanleveraars van hun productieapparaat, maar daar hebben zij alle middelen toe in handen ...

Naar buiten uit propageert men een duurzame ontwikkeling en 'respect voor fundamentele en sociale principes', terwijl het 'verloop van hun leveraars' meer op een duivenkot beginnen te lijken.

dansocprincips

http://www.danone.com/wps/portal/jump/DanoneCorporateIntl.SustainDevelop.Themes.People.CommunPeople?ref=DanoneCorporateIntl.SustainDevelop.Themes.People.Theme1.SousTheme1

Nu al elke  leverende boer van Geel ten Aard vertrok, moet men op andere plaatsen weer hardnekkig leveraars bijronselen om de productie op peil kunnen te houden.

Dit zijn alleszins geen indicatoren van Duurzame Ontwikkeling (Sustainable Development).

Spijtig dat de directie -tot op heden- nog niet begreep wat de bedoeling was van de delegatie; allemaal beter worden van de stijgende melkprijzen.

Danone door de delegatie, mogelijkheden te geven om de leveraarsgroep meer inkomen te laten genereren, en de delegatie, door alle leveraars samen te houden en zo een efficiente  kwalitatieve aanleveringsbasis voor Danone te laten zijn.

11:14 Gepost door Danoon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.