17-08-07

Enkel voor GOOGLE, Altavista.

 google%20beta-786468yahooaltavista

melk danone
melkprijs Danone
Danone sustainable development
Danone eerlijke prijs
Danone landbouwers
Danone melkaanvoer
Danone melkproducenten
Danone fair trade
Duurzame landbouw Danone
Eerlijke handel
respect voor boeren
boeren toekomst

Deze post is niet direct voor lezers bestemd. Hij helpt  zoekmachines zoals Google, Yahoo en Altavista uitkomen op deze website, vooral als gezocht word op bovenstaande woorden, leidt hij mensen op zoek naar de benodigde informatie naar deze blog.

Natuurlijk spijtig dat Danone in haar website op een misleidende manier gewag maakt van eerlijke handel, respect voor leveraars, ruimte voor overleg en duurzame ontwikkeling als producenten zich zo onheus behandeld voelen, zodat ze 'en masse' vertrekken.

De waarheid heeft haar rechten, en het hoort zo dat 'mensen op zoek naar informatie ook uitkomen op websites 'die de andere kant van de medaille laten zien.

Ook ten 'velde' communiceert men niet correct en doet men 'verwoede pogingen' om de delegatie in een slecht daglicht te stellen, haar bestaan in vraag te stellen en ze geen lang leven te voorspellen.

De weloverwogen en de niet overhaaste aanpak van de delegatie is geen reden om te denken dat de delegatie er niet is.
Het is niet omdat de delgatie geen hulp krijgt van uit Danone om haar hoofddoelstelling te realiseren; alle leveraars bijeenhouden en een sterke pool vormen voor een sterk bedrijf, dat ze haar nut niet heeft.

info; www.google.be

 

 

 

 

 

17:25 Gepost door Danoon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.