30-08-07

brief verloren.

Met aandringen van de delegatie, bij de directie om het versturen van het verslag van het onderhoud van beiden , mogen we momenteel vernemen dat de directie, die brief -het kladje- niet meer kan vinden....

Nu, zal door de delegatie een stand van zaken gegeven worden op deze blog. We verwachten deze info heel erg kortelings.

Menige leveraars vonden het eerlijk gezegd een verademing om de nieuwe melkprijzen zien te staan op de factuur. Eindelijk verlichting.

Anderzijds stemt het ook tot denken, dat vertrekkkers -die van vandaag op morgen vertrekken - een lelijke streep door de rekening van een zuivelbedrijf kunnen zijn.

We zouden zelf ook niet zo graag behandeld worden als de situatie zich zou voordoen.
Inderdaad, velen onder ons stellen zich de vraag; als de ophaler, vandaag liet horen dat men morgen niet meer komt....

We moeten niet afglijden naar 'Campina-ingebrekestellingen voor het gerecht', maar een continuiteit is zeker voor elke partij goed.

En wat voor elke partij goed is , garandeert ook de beste prijs! Dit was ook het basisuitgangspunt van de delegatie. En zo blijft het ook.

We begrijpen (en Danone waarschijnlijk intussen ook) dat een zuivelbedrijf mee moet gaan met zijn prijzen, en dat het moet kunnen rekenen op een vaste leveraarsgroep waarop je kan betrouwen.

Mogelijks valt voor de delegatie in deze, een voor beiden nuttige opdracht om hierin rust te brengen en een structurele blijvende oplossing uit te dokteren voor een blijvende relatie met de melkerij.

Wordt vervolgd.

14:48 Gepost door Danoon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.