19-01-08

Openbare aanbesteding

Voor geïnteresseerden; een uittreksel uit het Belgisch Staatklad 

Openbare aanbesteding.
Wetenschappelijke studie.

Doel van de opdracht.
Onweerlegbaar bewijzen dat biologisch beter is.

Omschrijving van de studie.
Deze studie die wordt aanbesteed weerlegt ontegensprekelijk de recente studie van UGent. De studie zal bewijzen dat bioproducten zonder twijfel op en alle vlakken beter zijn  tenoverstaan van gangbare producten.

De studie zal zowel bewijzen dat bioproducten ; meer antioxidanten, meer vitamines en meer gezonde vetzuren bevat dan gangbare producten. Dit wordt duidelijk onderbouwd met ontledingen van labo's. Ook wordt in deze studie bewezen dat de houdbaarheid van bioproducten veel beter is dan de gangbare.
Ook zal met productontledingen aangetoond worden, dat er minder schimmels en kiemen van colliforme aard aanwezig zijn in voorgenoemde gezonde bioproducten.

Er zal in deze studie ook aangetoond worden dat er in gangbare producten residus van allerlei aard aanwezig zijn en blijven , met een opsomming van mogelijke gezondheidsrisico's. Hierin mag -veiligheid boven alles- overdreven worden.
Bioproducten worden in deze studie vanzelfsprekend niet gecontroleerd op residus, gezien dit voor bioproducten uiteraard volkomen zinloos is.
Ook op overzeese ingevoerde bioproducten, word geen residuonderzoek op uitgevoerd.

Ook word door 'een zorgvuldig geselecteerd proefpanel' aangetoond, dat de smakelijkheid aan tafel enorm toeneemt bij het gebruik van bioproducten, gezien dit -uiteraard- in de lijn der verwachtingen ligt. 
Voor de zekerheid zullen de recipiënten van de hapjes herkenbaar gelabeld zijn, zodat er zich geen vergissingen kunnen voordoen die het resultaat negatief zouden kunnen beïnvloeden.

Te weerhouden voorwaarden.
De studie moet gebruikt kunnen worden om op tendentieuze wijze voortzetting te kunnen geven aan een zinloze promotie van bioproducten, gezien de toename reeds enkele jaren tot stilstand kwam.
Er stoppen meer bioboeren, dan gangbare boeren. Dit moet keren.
Ook de zwarte sneeuw die deze bio-ondernemers zien, moet wit van kleur worden en op zijn minst van aanblik toch.

Aanbestedingsmodaliteiten.
Het resultaat weegt uiteraard meer door dan de prijs van deze studie bij toewijzing.
Enkel deze studiebureau's die voldoende kunnen garanderen dat bio onweerlegbaar beter is dan gangbare producten zullen in consideratie genomen worden.

Aanbestedende opdrachthouder;
Vera Doewa, Groen!straat 1 Madelieve.

Vrij van zegel.

bionietgez

 

18:33 Gepost door Danoon in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.